Tuesday, January 17, 2017

Najlepse decje bajke,basne i price na srpskom jeziku i nasim pismima i slovima, latinici i cirilici stigle su i kod svih vas koji zivite u Sjedinjenim Americkim Drzavama tj. Americi. Najlepse decje bajke sabrane u vise kvalitetno odstampanih knjiga pravi su izbor za Vas i vasu decu. Bajke bude mastu i razvijaju cula,intelekt i rasudjivanje kod dece.

Dobre bajke za decu od kojih je vecina pretocena u crtane filmove dobro su poznata nama i uvek ih se rado secamo. Svi mi na kraju krajeva imamo prelepe uspomene kada su nam bajke,basne i price citane za laku noc.
Najlepse i poucne basne su takodje dobar izbor za razvijanje osecaja pravde i dobrih osobina kod dece.Uz njih se upoznaju ljudske osobine koje su veoma vazne za kasniji razvoj deteta i spremnost da se suoci sa svim situacijama i nedacama koje zivot  nose a ponajvise razvijaju kvalitetne osobine kao sto su pravicnost,dobrota,pronicljivost,snalazljivost.


Knjige na srpskom jeziku su napisane za sve decje uzraste i deca uz igru dolaze do znanja. Upoznaju se sa zvucima koja se nalze u prirodi,sa zivotinjama koja se nalaze u sumi. Takodje uce na ih razlikuju. Domace od divljih zivotinja,koje su karakteristike njihove i izgled.

Uce razlicite jezike na slikovit i primamljiv nacin,da bi im ucenje u skoli bilo veliko zadovoljstvo. Nasi najmladji uce na boje,broje i crtaju. Bojake su moram istaci profesinalno prilagodjene uzrastu deteta. Slikovnice takodje.Imamo i veliki izbor radnih svesaka za predskolce i osnovce koje odlicno pripremaju decu za skolske dane.

 I naravno one koje ih podsecaju da se kroz igu dolazi do znanja.Tim ljudi koji je pisao i pripremao decje knjige dobro se postarao da sve bude savrsenoj sinhronizovano i prilagodjeno deci.

 Deca se uce pravopisu i recniku i mnogim drugim stvarima. Uglavnom za sve uzraste ima po nesto i na sve to smo posebno ponosti. Vas http://www.serbianchildrenbooks.com
Decje knjige mozete naruciti online u Americi i rok isporuke je veoma kratak i traje od 2 do 10 dana. Svi koji su da sada kupili knjige veoma su zadovoljni i odusevljeni kao i njihova deca. To je srpskim decjim knjigama najveca nagrada i drago nam je sto smo knjige na latinici i cirilici omogucili vama koji zivite u Americi da obradujete nekoga do koga vam je stalo. U ponudi imamo i knjige za odrasle i to "Vujanski Krst Patrijaha Pavla"

 i vise puta nagradjivan roman "Beograd veciti grad".
Sam serbian children books sajt je speciajalizovan za prodaju najlepsih decjih knjiga u Americi. Smestena u nasoj firmi J Printing Center u Chicago Ill. Nasa firma se bavi svim uslugama stampanja. Offset,pad,screen i digitalnom stampom,kao i samim produktima koji nastaju u nasoj stampariji. Sve to mozete pogledati na nasem sajtu www.jpc-chicago.com.

Pogledajte i nasu facebook stranicu : https://www.facebook.com/SerbianChildrenBooks,postanite nas pratilac i prijatelj i upoznajte se sa snizenjima i nasim akcijama. Uvek su tu vredne nagrade i pokloni.
Bez Vas Serbian children's books ne bi ni postojao. Hvala vam dragi drugari i vidimo se.

No comments:

Post a Comment